Tukituvalla

Tule tutustumaan toimintaamme, Info-Iltapäivä Tukituvalla 1.10. klo 15.00-18.00. Yhdistysten toiminnan esittelyä sekä työntekijöiden tapaamista.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta? Kerromme Vapaaehtoisena FinFamissa -tapahtumassa omaisyhdistyksen vapaaehtoistoiminnasta 16.10. klo 17.00.

Avoimet Ovet Tukituvalla 27.10. klo 10.00-14.00. Pannu on kuumana.
Tervetuloa!

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään Tukituvalla 20.11. klo 18.00. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan yhteisiin asioihimme!
Kahvitarjoilu ennen kokousta klo 17.30.

Mielenterveysomaisille kertyy kokemusta ja tietoa omaisena elämisestä ja selviytymisestä. Haluaisitko sinä käyttää kokemustietoasi toisten omaisten tukemiseen? Vertaisomaisena voit toimia mielenterveysomaisen tukena omaisneuvonnassa. Vertaistuki täydentää ammattihenkilön antamaa neuvontaa.
Kun vertainen kuuntelee omaista, hänelle tulee tunne siitä, että hän ei ole yksin ja että on muitakin, joilla on samanlaisia kokemuksia. Vertaisomainen voi myös kertoa miten on itse selviytynyt ja jaksanut erilaisissa tilanteissa.
Vertaistukitoiminnasta Auttava omainen -toimintamallissa kiinnostuneille omaisille järjestämme Vertaisomaisen työkalut -työpajan syksyn aikana.
Lisätietoja Minnalta.