Ajankohtaista

Turvallisen toiminnan ohjeita

Voimassa olevia viranomaismääräyksiä, viranomaisten ohjeita ja -suosituksia tulee aina noudattaa ensi sijassa.

Toimintaan voi osallistua terveenä ja ilman flunssaoireita. Jääthän pois toiminnasta myös, jos tiedät tai epäilet altistuneesi koronavirukselle. Kun olet palannut ulkomaan matkalta, noudata viranomaisohjeita ja varovaisuutta. Järjestämme tukea myös puhelimitse, jotta et jäisi yksin.
Omaisneuvonnan ajanvaraus p. 050-3626818

Pidä turvaväliä muihin ihmisiin 1-2 metriä aina, kun se on mahdollista. Ryhmätilojen käyttö suunnitellaan niin, että turvaväli on mahdollista pitää. Henkilöstö huolehtii turvavälien noudattamisesta yhdistyksen tilaisuuksissa ja opastaa tarvittaessa osallistujia. Mikäli ilmanvaihto ei toimi riittävästi voidaan tilasta poistua jaloittelutauolle tilan tuuletusta varten. Omaa kasvomaskia kannattaa pitää mukana, niin voit käyttää sitä tarvittaessa viranomaisten ohjeiden mukaan.

Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta aina osallistuessasi toimintaan.
Käytä toimitiloihin ja ryhmään saapuessasi käsienpesua saippualla tai käsihuuhdetta, joka on asetettu tarjolle. Tarvittaessa kysy henkilöstöltä käsihuuhdetta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
Yski tai aivasta hihaan. Jos mahdollista, käytä nenäliinaa ja vie se käytön jälkeen WC-tilojen roskikseen ja pese kädet. Huomioi, että henkilöstömme voi ottaa käyttöön hengityssuojaimen ja edellyttää myös sinulta kasvomaskin käyttöä, jos olet flunssaoireinen.

Tartuntatautilain mukaisessa epidemian jäljitystilanteessa vaitiolovelvollisuus toimintaan osallistuneiden henkilöllisyydestä ei ole voimassa. Myös henkilöstöllä on velvollisuus kertoa tartuntatautilääkärille, keitä on tavannut.

Henkilöstömme työtehtäviin kuuluu:
⦁ noudattaa viranomaisten ja työnantajan ohjeita
⦁ turvavälien noudattaminen ja opastaminen
⦁ käsien puhdistusmahdollisuuden järjestäminen ja opastaminen
⦁ huolehtia kosketuspintojen puhtaudesta toimitiloissa
⦁ tarjoilujen laitto hygieenisesti
⦁ tarvittaessa hengityssuojainten tai kasvomaskin käyttö ja opastaminen

Älä epäröi ottaa yhteyttä henkilöstöön, mikäli sinulla on kysyttävää tai palautetta turvallisuusohjeista ja niiden toteutuksesta.

Turvallista syksyä 2020 toivottaa Tukituvan väki

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebook

Instagram

Pin It on Pinterest