Ajankohtaista

Elokuun aluekierros ja muuta toimintaa

Elokuussa 4.8. alkaen käynnistyy järjestösihteerin aluekierros viidelle paikkakunnalle. Tervetuloa piipahtamaan kahville ja vaihtamaan kuulumisia yksin tai kaverin kanssa. Tapahtumia on myös Joensuussa, kuten Sienet tutuksi -kurssi.

Aluekierroksen ohjelma ja muita elokuun tapahtumia 

Ryhmätoiminta

FinFami-omaispäivä 4.9.2021 verkossa ja aluekatsomoissa

Omaisen resilienssi

FinFami-omaispäivään on erilaisia osallistumismahdollisuuksia. Yksi tapa osallistua on toki lokoisasti kotisohva, mutta miltä kuulostaa Bomban kylpylä yhdessä muiden omaisten kanssa?

Aluekatsomot järjestetään Joensuussa Vaakunassa ja Nurmeksessa Bomballa klo 9.15-15.00. Ilmoittautuminen on Katjalle 2.8. alkaen.

Valtakunnallisen FinFami -omaispäivän ohjelma

Bomballe olemme varanneet myös majoituspaketin yöpyjille. Siihen kuuluu majoitus 2-hh Karjalaiskylän hirsirivitalossa, aamiainen Bomba talolla, kylpylälippu ja illallinen Trattoria Pielisessä. Majoituspaketin hinta on 95 euroa henkilöltä. Lisätietoa Katjalta 2.8. alkaen.

Ilmoittautuminen omaispäivän aluekatsomoihin siis 2.-16.8. Katjalle.

Voit osallistua FinFami-omaispäivään myös kotoa käsin. Ilmoittauduthan 18.8. mennessä keskusliiton Webropolin kautta.

 

Kesän aikana yhdistykselle haetaan uutta toiminnanjohtajaa

Minna jatkaa työssä 30.9. saakka. Meillä on Tukituvalla yhteisenä tavoitteena toteuttaa sujuva muutosvaihe syksyn aikana. Uuden toiminnanjohtajan valitsee yhdistyksen hallitus, mutta tiedusteluihin vastaa Minna. Avoimen työpaikan ilmoitus löytyy TE-palveluista 26.7. saakka.

Syyskuussa alkavista ryhmistä, syksyn tapahtumista ja vertaispäivistä tiedotamme elokuussa.

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebook

Instagram

Pin It on Pinterest