Ryhmätoiminta

Läheisen psyykkinen sairastuminen tai päihdeongelma on kriisi koko perheelle. Läheisen sairastuessa omaiset käyvät läpi ristiriitaisia tunteita sekä etsivät vastauksia ja selviytymiskeinoja. Osa omaisista kokee hyödylliseksi jakaa kokemuksia samassa tilanteessa olevien kanssa.

Ryhmämme on mielenterveys- ja/tai päihdeomaisia varten. Ryhmiin osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Lue ryhmien esittelyt ja ja valitse oma tapasi voimaantua vertaistuesta, keskustelevissa tai toiminnallisissa ryhmissämme.

Ryhmät ovat luottamuksellisia ja niissä sitoudutaan yhdessä sovittuihin pelisääntöihin. Ryhmiä ohjaavat yhdistyksen työntekijät, vertaisohjaajat ja yhteistyötahojen työntekijät.

Isovanhempien vertaisryhmä

Ryhmä on tarkoitettu isovanhemmille, jotka tuntevat huolta lastenlastensa elämäntilanteesta.

 

 

ABC-ryhmä Joensuussa

Ryhmä on tarkoitettu Sinulle, jonka puoliso on sairastunut psyykkisesti. Ryhmässä saat tietoa ja tukea, siellä voit jakaa omia kokemuksiasi, tuulettaa ajatuksiasi ja löytää keinoja oman jaksamisesi tueksi.

Vanhempien ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu Sinulle, jonka alle 13-vuotiaalla lapsella on mielenterveyden pulmia. Ryhmässä saat tietoa ja tukea, voit jakaa omia kokemuksiasi ja ajatuksiasi sekä löytää keinoja oman jaksamisesi tueksi.

Omaisten ryhmä Kiteellä

Ryhmä on tarkoitettu omaisille, joiden läheinen on sairastunut psyykkisesti.

 

Pitkään kokoontuneet omaisryhmät

Pitkän omaiskokemuksen omaaville kohdennettu ryhmätoiminta. Ryhmiä kokoontuu viidella paikkakunnalla ympäri Pohjois-Karjalaa.

Pitkäaikaisomaisten vertaisryhmä

Ryhmä on tarkoitettu omaisille, joilla on pitkäaikainen kokemus mielen-terveysomaisena.

 

Vertti -ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu perheille, joissa vanhempi sairastaa masennusta tai kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

 

Läheisuupumuksen omahoito -verkkoryhmä

Verkkoryhmässä tutustutaan yhdessä siihen, mitä tarkoittaa läheisuupumus.

Pin It on Pinterest