Tietoa yhdistyksestä

Tukea, toivoa, mukana, ilona.

Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset – FinFami ry on vuonna 1988 perustettu mielenterveysomaisten yhdistys. Vuoteen 2016 yhdistys tunnettiin nimellä Omaiset mielenterveystyön tukena Pohjois-Karjalan yhdistys.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää mielenterveyskuntoutujien omaisten ja lähiverkoston hyvinvointia, toimia heidän edunvalvojanaan ja olla mukana kehittämässä mielenterveystyötä.

Yhdistys tarjoaa toimintaa, tietoa ja tukea omaisille, jotka ovat huolissaan läheisen mielenterveydestä tai päihteidenkäytöstä.

Toiminnan tavoitteena on edistää mielenterveysomaisten ja läheisten hyvinvointia, elämänlaatua ja arjessa selviytymistä. Toimintaan kuuluvat ammatillinen omaisneuvonta, vertaisryhmät, vapaaehtois- ja vaikuttamistyö. Yhdistyksen tuki tai toimintaan osallistuminen eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Toiminta-alue on Pohjois-Karjalan maakunta ja Heinävesi. Yhteistyössä julkisen sektorin ja muiden järjestöjen kanssa tavoitteena on vaikuttaa siihen, että kaikki perheenjäsenet huomioidaan ja saavat tukea.

Yhdistys on  Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry:n jäsenjärjestö ja siten osa valtakunnallista FinFami -perhettä.

Hallitus

Puheenjohtaja, Hannu Levaniemi

Varapuheenjohtaja, Sirkka Huikuri

Elina Anttonen

Petra Damstén

Kaisa Hiltunen

Leila Härkin

Mirja Kauppila

Tiia Lakanen

Raimo Ruttonen

Varajäsen, Eila Heinonen

Varajäsen, Erja Moore

Yhdistyksen kokoukset

Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset – FinFami ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Joensuussa keskiviikkona 24.11.2021 klo 17.00 Ravintola Eliaksessa, Kauppakatu 44. Katso kartalta.  Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Etäosallistuminen on mahdollista Teams-sovelluksella. Ilmoittautuminen kokoukseen 17.11.2021 mennessä sähköpostitse: katja.pesonen(at)tukitupa.fi tai puhelimitse 050 534 6772. Ilmoita viestissä, osallistutko kokoukseen paikan päällä vai etänä. Etäosallistumista varten lähetämme ohjeet ja kokouksen aineistot.

Yhdistyksen arvot

Kunnioitus, luottamus, lämpö, uskallus, vaikuttavuus ja kansalaisjärjestölähtöisyys.

Rahoitus

Yhdistys rahoittaa toimintansa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA), Veikkauksen tuotoista jakamalla kansalaisjärjestöjen toiminta-avustuksella. Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys ottaa vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja.

Ota yhteyttä

Seija Turtiainen
Seija Turtiainen

Toiminnanjohtaja

p. 050 564 8708
[email protected]

Lue lisää

Pin It on Pinterest