Tietoa yhdistyksestä

Tukea, toivoa, mukana, ilona.

Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset – FinFami ry on vuonna 1988 perustettu mielenterveysomaisten yhdistys. Vuoteen NNN yhdistys tunnettiin nimellä Omaiset mielenterveystyön tukena Pohjois-Karjalan yhdistys.

Tarjoamme tietoa ja tukea omaisille, jotka ovat huolissaan läheisen mielenterveydestä tai päihteidenkäytöstä. Läheisen ongelman ei tarvitse olla diagnosoitu. Jo huoli riittää.

Edistämme toiminnallamme mielenterveysomaisten ja läheisten hyvinvointia, elämänlaatua ja arjessa selviytymistä. Toimintamme perustana on amma-tillinen omaisneuvonta, vertaisuus sekä vapaaehtoisuus. Yhdistyksen tuki tai toimintaan osallistuminen eivät edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Toimimme mielenterveysomaistyön asiantuntijaorganisaationa Pohjois-Karjalan alueella. Teemme yhteistyössä julkisen sektorin ja muiden järjestöjen kanssa laaja-alaista mielenterveystyötä ja vaikutamme osaltamme siihen, että kaikki peheenjäsenet tulevat huomioiduiksi psyykkisen sairastamisen eri vaiheissa.

Olemme Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry:n jäsenjärjestönä osa valtakunnallista FinFami -perhettä.

Hallitus

Puheenjohtaja, Hannu Levaniemi

Varapuheenjohtaja, Sirkka Huikuri

Elina Anttonen

Petra Damstén

Kaisa Hiltunen

Leila Härkin

Mirja Kauppila

Tiia Lakanen

Raimo Ruttonen

Varajäsen, Eila Heinonen

Varajäsen, Anne Ilmakari-Hämäläinen

Yhdistyksen kokoukset

Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset – FinFami ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 4.11. klo 17.00 Joensuussa Ravintola Eliaksessa, Kauppakatu 44. Katso kartalta.                                                    Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä vuoden 2020 talousseuranta. Kahvitarjoilu ennen kokousta klo 16.30. Ilmoittautuminen 27.10. mennessä Katjalle.

Yhdistyksen arvot

Kunnioitus, luottamus, lämpö, uskallus, vaikuttavuus ja kansalaisjärjestölähtöisyys.

Rahoitus

Yhdistys rahoittaa toimintansa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA), Veikkauksen tuotoista jakamalla kansalaisjärjestöjen toiminta-avustuksella. Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys ottaa vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja.

Pin It on Pinterest